Milyen légtisztítót ajánlotok dohányos lakásba?
Nem csodát várok, csak némi javulást.
Megelőzendő: nem az én lakásom; nem lakok ott, szóval nem tudok elköltözni; nem dohányzom, szóval nem tudok leszokni ; nem, nem mennek ki az udvarra dohányozni; és nem, nem tudom elkerülni, hogy heti 1-2 napot ott legyek
Szóval valami hatékony légtisztítót szeretnék, ami enyhíti a problémát
Köszönöm

Ilyen nincs. Ami segíthet, hogy annál a szobánál, ahol te vagy, az ajtót leszigeteled, hogy ne jöjjön be a füstös levegö és lehetöleg óránként kiszellözteted.
Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy ne tudd elkerülni az ott-lételt, egyszerüen nem mégy oda, és kész.
Az egész házban bagóznak, minden szoba.
És attól, hogy nem tudod elképzelni van olyan, hogy nem lehet elkerülni azt, hogy odamenjek

Én azt olvastam valahol, hogy ahol gyertya ég, az elnyeli a cigifüstöt. (Állítólag a vécében a kakaszagot is)
Még nem próbáltam egyik helyzetben sem, így garanciát nem vállalok!:) ... bár egyik barátnőm szerint működik.

Milyen típust használtok pontosan?
Macskának nem árt?

Azt sajnos nem találtam már meg a neten, ami nekünk van, gondolom már kivonták a forgalomból.
Egy kisebb szobába jó lehet egy ilyen is: [link]
Állatoknak elvileg nem lesz tőle baja, nekünk is van macskánk, és nem zavarja, de ahogy írtam azért nem árt odafigyelni, hogy ne halmozódjon fel túl sok ózon, mert ahogy az emberre, úgy nyilván az állatokra sincs jó hatással egy bizonyos koncentráció felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!