Üdv! Rezsót lehet e palackosról vezetékes gázra átkötettni?
Egy 2 rózsás rezsóról lenne szó. Eredetileg palackos bekötése van, de mi a vezetékesre szeretnénk kötni. Lehet?
Azt tudom, hogy vezetékesről lehet palackosra, de fordítva működik e?
Köszönöm a válaszokat! 🙂
Elméletileg lehetne,DE! Biztonsági kapcsolós ez a rezsó? Mert ha nem az,egy szerelő sem vállalja!
Valamint ezeknek fix szokott lenni a fúvókája,tehát nem kiszedhető,cserélhető.
Honnan tudhatom meg, hogy biztonsági kapcsoló van e benne?
Egy teljesen új ehónapban vásárolt rezsóról van szó.
#3 Köszönöm tanácsod, viszont megvan az oka miért nem rendes gáztűzhelyben kellett gondolkodni.
#1 Köszönöm a választ, hasznos volt. :)
2 vagyok...
Akkor biztosan van benne égésbiztosító!
Sajnos nagyon sok helyen van még olyan tűzhely,amiben nincs,ami azt jelenti,hogy ha valamilyen oknál fogva megszűnik az égés(pl. kifut a leves),a gáz ömlik tovább,még ahol van,ott ez pár másodpercen belül elzárja a gáz útját.
Én javaslom,hogy guglizd ki a rezsó márkája alapján,hogy ki szervizeli a környéketeken,és azt keresd fel a problémáddal.(bár a gari papíron rajta kellene,hogy legyenek a szervizek) ha ennyi idős,akkor mindenképp vele kellene megcsináltatni,mert csak akkor él a garancia továbbra is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!