Gázkészülék = gáztűzhely?
Panelban. Lehet, hogy nagyon ostoba kérdés, de jönnek ellenőrizni, és nem tudom, hova mennek be, szeretném "akadálymentesíteni" a lakást.
Köszönöm a válaszokat.
Panelban tkp csak a tuzhely.
Egyebkent meg lehetne gazbojler, gazkazan, gazkonvektor.
Megnézik a gáztűzhelyed bekötését,..az nem-e szakszerűtlenül bekötött,,vagy balesetveszélyes-e.
Ezen felül nézik hogy a légellátás biztosítása megfelelő-e (le zárták-e a gyári légbeömlőt)Ha nem jó valami,köteleznek rá hogy a ablakokon legyen légrés készítve,vagy vissza kell állíttatnod a légbeömlőket.
Ha csakis villanyod van,és a gázvezeték le is van nálad dugózva,akkor mentesülsz ez alól.
Goldmund73:
Már miért lehetne csak gáztűzhely panelben??
Gázkazán mondjuk nem valószínű, de nálam is volt gázkonvektor meg gázbojler a panelben, amikor ott laktam.
Azt nem tudom megmondani, hogy a kérdezőnél konkrétan mit fognak ellenőrizni, de az biztos, hogy gázkészülék minden olyan dolog, ami gázzal működik. Függetlenül attól, hogy palackos vagy vezetékes gáz ég el benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!