Mosdókagylóba otthon beleszoktatok hugyozni és vízzel megmosni a farkatok?
Figyelt kérdés
2019. nov. 9. 19:41
11/15 anonim válasza:
9.-nek.
Prosti? Én nem te vagyok!
És edzéskor sem szaglászik senki, és ha valaki odafutna hozzám, hogy szaglászni akar, akkor arcon fújnám, majd futnék tovább.
12/15 anonim válasza:
Otthon soha! Kizárolag a munkahelyen és ott is az ügyfélmosdóban. De bele nem gittelek, csak a kefével felteddyzem a mosdó aljára, jó rusztikusan, azután a teakonyhában kávézáskor meghallgatom a mogorva takarítónéni monológját. :D
13/15 anonim válasza:
"Prosti? Én nem te vagyok!"
Ja, hogy a parod is ugyanolyan igenytelen.
"És edzéskor sem szaglászik senki"
Nem kell nagyon szaglaszni, kb 10 meteres sugarban erzodik, ha valaki munkabol jott a terembe es nem zuhanyzott.
14/15 anonim válasza:
otthon szinte minden nap,higiénikusabb, mint a wc-be,mert ott esteleg néhány csepp a karimára mehet.vagy ülve pipilek.mosdókagyló teljesen praktikus, én is kicsit lellöttyintem a véget, nem csepeg a gatyába.
15/15 anonim válasza:
#10.teljesen korrekt! a vizelet természetes anyag, nagyon sok benne az ásványi só, teljesen lebomlik. nem pocsékolsz ivó vizet, a leöblítéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!