Stihl MS 462 C-M vélemények!?
Figyelt kérdés
Készülök vásárolni egyet, akinek van már vele tapasztalata az írjon nekem véleményt kérem, köszönöm!2019. nov. 2. 18:40
1/7 anonim 

válasza:

nem értelek, miért akarsz egy profi erdészeti láncfűrészt venni hogyha nem értesz hozzá? Hidd el 15 méter magas fák vágására egy MS 170 is elég ami 64 000 ft.
2/7 anonim 

válasza:

1-es!
Honnan tudod azt, hogy mire szeretné használni a kérdező?
Másrészt az sose baj ha valaki komolyabb gépet vesz mint amire használja mert így még tartósabb. Ha a pénztárca engedi akkor meg miért ne!? nem lehet tudni, hogy későbbiekben kell-e komoly használatra.
3/7 A kérdező kommentje:
Kellene már most is, csak sok a hülye az oldalon,
és ha valaki tudja, megéri-e az M-tronic az is érdekel.
2019. nov. 2. 22:24
4/7 anonim 

válasza:

így segítsen az ember.. de akkor már vedd az ms 880-at, az talán elég lesz.
5/7 mindentudó99 

válasza:

Mindenki azt vesz amit akar. Azt se tudjuk mire használná a kérdező. Az meg nem igaz hogy a márkásból is jó a legkissebb is mindenre. Azért vannak kategorizálva . De ezek olyan márkák hogy kár is kérdezni milyen. Nem fogsz csalódni bennük ha mindíg a célnak megfelelőt veszed. Inkább nagyobbat vegyél mint kissebbet.
6/7 A kérdező kommentje:
Benéztem azóta a boltba, a Stihlhez is meg a Husqvarnához is. Eddig vaciláltam a két márka között, de amint a kezembe fogtam mindkettőt (560, 572 XP és MS 362, 462), háááááát, nem is kérdés hogy a Stihl! Sokkal jobb a fogása, könnyebb, kényelmesebb. A Husi kicsavarja az ember kezét olyan hülye fogása van, hogy a fenébe tudnak egy fűrészt ilyen egyszerű dologgal így elb* szni..
2019. nov. 6. 17:53
7/7 anonim 

válasza:

Eszméletlen jó gépet veszel az tuti.Nekem az elődje van meg Ms461 totál nincs kihasználva de LESZAROM mert brutálisan jó vele vágni még ha néha napján is veszem a kezembe!!!!Ha telik rá ne sajnáld rá a pénzt mert egy élmény vele vagdalkozni.Ha kocsiból is csak pont olyat vennénk amit ki tudsz használni tele volna az ország kétüléses Smart-okkal de mire van akkor a városi terepjáró? -élvezni az életet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!