Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Stihl MS 462 C-M vélemények!?

Stihl MS 462 C-M vélemények!?

Figyelt kérdés
Készülök vásárolni egyet, akinek van már vele tapasztalata az írjon nekem véleményt kérem, köszönöm!

#Stihl #MS #ms 462
2019. nov. 2. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
nem értelek, miért akarsz egy profi erdészeti láncfűrészt venni hogyha nem értesz hozzá? Hidd el 15 méter magas fák vágására egy MS 170 is elég ami 64 000 ft.
2019. nov. 2. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

1-es!

Honnan tudod azt, hogy mire szeretné használni a kérdező?

Másrészt az sose baj ha valaki komolyabb gépet vesz mint amire használja mert így még tartósabb. Ha a pénztárca engedi akkor meg miért ne!? nem lehet tudni, hogy későbbiekben kell-e komoly használatra.

2019. nov. 2. 21:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Kellene már most is, csak sok a hülye az oldalon,

és ha valaki tudja, megéri-e az M-tronic az is érdekel.

2019. nov. 2. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
így segítsen az ember.. de akkor már vedd az ms 880-at, az talán elég lesz.
2019. nov. 3. 06:59
 5/7 mindentudó99 ***** válasza:
69%
Mindenki azt vesz amit akar. Azt se tudjuk mire használná a kérdező. Az meg nem igaz hogy a márkásból is jó a legkissebb is mindenre. Azért vannak kategorizálva . De ezek olyan márkák hogy kár is kérdezni milyen. Nem fogsz csalódni bennük ha mindíg a célnak megfelelőt veszed. Inkább nagyobbat vegyél mint kissebbet.
2019. nov. 3. 08:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Benéztem azóta a boltba, a Stihlhez is meg a Husqvarnához is. Eddig vaciláltam a két márka között, de amint a kezembe fogtam mindkettőt (560, 572 XP és MS 362, 462), háááááát, nem is kérdés hogy a Stihl! Sokkal jobb a fogása, könnyebb, kényelmesebb. A Husi kicsavarja az ember kezét olyan hülye fogása van, hogy a fenébe tudnak egy fűrészt ilyen egyszerű dologgal így elb* szni..
2019. nov. 6. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Eszméletlen jó gépet veszel az tuti.Nekem az elődje van meg Ms461 totál nincs kihasználva de LESZAROM mert brutálisan jó vele vágni még ha néha napján is veszem a kezembe!!!!Ha telik rá ne sajnáld rá a pénzt mert egy élmény vele vagdalkozni.Ha kocsiból is csak pont olyat vennénk amit ki tudsz használni tele volna az ország kétüléses Smart-okkal de mire van akkor a városi terepjáró? -élvezni az életet...
2019. nov. 30. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!