IKEA-ból tervezek ágyat rendelni, viszont nincs tapasztalatom az ágyvásárlással kapcsolatban. IKEA Leirvik- ágyat nézegetem, és úgy vettem észre, hogy ehhez tartozik ágyrács is?! .140x200as (Lönset) 49.990ft
Én elég sokat szoktam rendelni/személyesen vásárolni az IKEA-ból. Ágyrács sosem tartozék egy ágykerethez, mindig külön kell megvenni a kiválasztott kerethez.
Magyarán kiválasztod az adott ágykeretet, és választasz hozzá ágyrácsot.
Úgy emlékszem 3-4 fajta ágyrács van (olcsóbb-drágább) ami közül lehet válogatni az IKEA-ban.
A Lönset egy középkategóriás ágyrács, ennél van olcsóbb és drágább is.
Lehet hogy a webshopban alapból be van rakva valami ágyrács a kerethez , de ezt te megtudod változtatni bármelyik másik elérhetőre.
Tartalmazza az ár az ágyrácsot és benne van a csomagban mikor szállítják, mármint nem kell külön megrendelni.
A matracot kell csak külön megvenni.
A termék leírásnál van egy jó tudni és egy tartalmazza/nem tartalmazza rész, ott mindent megtalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!