Nagyon megtetszett ez a kerti kapu. Kivel csináltathatnám meg? Van ötletek? Forduljak asztaloshoz?
2019. okt. 27. 16:55
1/12 anonim válasza:
Egy ügyes asztalos mester, vagy mégügyesebb ácsmester.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem tudom merre induljak,.....biztos nem lesz könnyű jó szakembert találnom.
2019. okt. 27. 17:47
3/12 anonim válasza:
Ezt te magad is meg tudod csinálni, láthatóan semmi különleges faipari felkészültséget nem igényel.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, elfelejtettem odaírni, hogy a 3-as által adott válaszféléket lepontozom.
Nem azt kérdeztem, vajon meg tudom-e csinálni.
2019. okt. 27. 18:04
5/12 anonim válasza:
Majdnem válaszoltam, de ilyen arrogáns stílus után már elment a kedvem.
Ennyi örömöd legyen, hogy a gyiken "pontozgatsz".
6/12 anonim válasza:
Én meg felpontoztam.
Tényleg, hogyan lehet ennyire retardált valaki??
Nem elég, hogy életképtelenül béna, hogy összeüssön egy ennyire egyszerű vacakot, de még ő fenyegetődzik lepontozással a bilin ülve!
Nyazsgem!
7/12 anonim válasza:
A kivel csináltathatnám meg ? kérdésre nem adekvát a do it yourself válasz?
8/12 anonim válasza:
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet pontozni...
9/12 A kérdező kommentje:
Haszontalan válaszok nem érnek semmit. Hölgyeim, lehet megsértődni, de ez az élet.
Persze, nem tilos a csacsogás, hajrá!:)
2019. okt. 27. 20:01
10/12 A kérdező kommentje:
Elnézést kell kérnem nőtársaimtól.....csak ezektől a hisztis válaszoktól a kolibeli barinőim mensi alatti viselkedésére asszociáltam.
Mégegyszer elnézést.
2019. okt. 27. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!