Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Óbuda, hévizi út mennyire...

Róbert dávid kérdése:

Óbuda, hévizi út mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
Mennyi cigány van a kerületben? fél éve lakom itt,és nemrossz hely,nektek mi a véleményetek a 3 kerületről? mennyire biztonságos este a bécsi vörösvári úton menni? bogdányi út környéke milyen? 28/F

2019. okt. 13. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Előző kérdésedben is mikor válaszolt valaki valami olyat, ami neked nem tetszett, azzal nem voltál elégedett.

De tudom mire vágysz, teljesen biztonságos óbuda.

Most örülsz? :)

2019. okt. 13. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:

A lakótelepeken vannak cigók, de nem annyira sok, mint Pesten. Tehát fel tudok úgy szállni egy járműre, hogy ne legyenek rajta.

A lakótelepek környéken voltak bűnbandák, és a 90-es években a leszámolások színtere volt Óbuda. De manapság javult a helyzet, legalábbis keveset hallok ilyesmikről.

Én inkább a közlekedését nem szeretem, ha nem valamelyik gerincjárat vonalán laksz, akkor számíts a ritka és kiszámíthatatlan buszokra. A csatlakozások és a lefedettség botrányos.

Keresztirányú tömegközlekedés gyakorlatilag nincs, kivéve Óbudán az 1-est. (A 118 nagyon ritka és az útvonala is borzasztó, használhatatlan a mindennapokban.)

2019. nov. 19. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!