Milyen szakembert hívjak csirkedrót rögzítéséhez erkélyre, ahol beton a fal és műanyag a redőny kerete?
Fogalmam sincs hogyan tudnám feltenni, felszögelni a panel erkélyre, a macskám védelmében. Eddig csak öntapadós szúnyoghálóm volt, de ez nem védi meg a cicámat a kieséstől.
Kit kéne hívnom?
De nem ismerek ilyen embert. Vagyis nem tudom, de milyen szakember tudja ezt megcsinálni nekem?
A cicámat féltem, nehogy kiessen, ezért kell drótháló az erkélyre és erősebb, fémszálú szúnyogháló az ablakokra. Szeret nézelődni, volt, hogy kiült a külső párkányra, félek, hogy egyszer megcsúszik, még kicsi.
Mindenfelé hirdetik magukat szúnyoghálószerelő emberek, keresel a helyi ingyenújságban vagy a neten. Megkérdezed, hogy a csirkehálót felszerelné-e, szerintem igent fog mondani.
A lakásban tartott macskák meg szoktak bolondulni a bezártságtól, az ingerszegény környezettől. Egy ismerősöm szomszédjának macskája háromszor ugrott ki a 9. emeleti erkélyről. A harmadikat nem élte túl.
Én velük csináltattam kb. 6 éve:
Szerintem ne csirkehálót vegyél, hanem macskahálót:
Egyébként nem is a háló felrakása a lényeg, hanem a keret, ami tartja. Tehát, ha van, aki fel tudja fúrni a léceket az erkély plafonjára és oldalára, onnantól akár magad is fel tudod szögelni vagy dróttal kötözni (erkély típusától függ), feltéve, hogy nincs tériszonyod:)
Nálunk ilyen volt, felül szögelve, alul kötözve (a képeken nem látszik az egész erkély):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!