Cipőt, (színes) ruhát, bizsu ékszert mivel lehet fertőtleníteni, ami nem tesz bennük kárt?
A bizsu szerintem az a fajta, amit víztő, parfümtől óvni kell, deki szeretném fertőtleníteni valamivel.
A cipő valódi bőr, festett. Bár a belseje a lényegesebb fertőtlenítés szempontjából.
Ruhákra sincs ötletem, én domestossal szoktam, de azt meg csak fehérekhez szabad, ez meg mind színes.
Másik kérdés, hogy sót szabad-e az összes felsorolt anyagnál használni? (Nem tisztítás a célom vele).
A cipőbelső fertőtlenítéséhez lehet kapni fertőtlenítő spray-t.
A többit nem tudom.
Dm-ben lehet kapni mosáshoz való fertőtlenítő lötyit, színesekhez is jó, és utána a vasalás is fertötlenít.
Bőr cipő belsejéhez ecet, vagy a már említett fertőtlenítő spray.
A bizsukhoz nincs kifezetten ötletem, de vagy ilyen fertőtlenítős törlőkendőt tudok elképzelni, vagy lehet kapni olyan fújos fertőtlenítőt amivel pl a babák cuccait lehet befújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!