Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A fűtés beinditását a tulajnak...

A fűtés beinditását a tulajnak kell elvégeznie? , vagy hivatalos személyek szokták ezt elvégezni?

Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 19:59
 1/9 Gugu Gabor ***** válasza:
90%
Tulajnak leginkább... kivéve pld távfűtés
2019. szept. 17. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolsz, amikor a termosztáton a kis csúszkát áthúzod nyári üzemmódról télire? Mi saját magunk szoktuk megoldani. Ettől függetlenül még a fűtésszezon kezdete előtt el szoktuk hívni a gázszerelőt éves karbantartásra. De hogy hivatalos személynek kellene beindítani a fűtést, olyanról még nem is hallottam. Azért a mai kazánok elég felhasználóbarátra vannak tervezve, hogy magad is megbirkózz vele.
2019. szept. 17. 20:07
 3/9 mindentudó99 ***** válasza:
100%
A vegyes kazánt neked kell rakni mikor kezdesz fázni.
2019. szept. 17. 20:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Bosh kondenz kazán amit csak a ház fűtésére kell használnunk. De azelőtt sosem volt kazánunk, és nem lett nyári üzemmódra kapcsolva, mert kikapcdoltatták velünk teljesen. Ezért kérdeztem mi a teendő. Köszönöm a válaszokat.
2019. szept. 17. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szólsz a tulajnak, ő tudja kezelni, és elmondja nektek is.
2019. szept. 17. 20:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem hamarosan megoldodik minden, hisz jönnek a hideg napok. A házban nincs hideg, de jobb ha elvan minden készítve.
2019. szept. 18. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Hivatalos személyek?!? Még a Köztársasági Elnök is meg fog jelenni a fűtés indító ünnepségen. Zászlófelvonással és sortűzzel :-)
2019. szept. 19. 14:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem azért teszek fel kérdéseket, hogy bárki sértegesen. Azt hiszem mindig jól jön a segítség bárkitől. Nem kőtelező válaszolni, de gunyólodni sem. Én is szívesen segítek, cinikus megjegyzés nélkül is.
2019. szept. 19. 19:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért egy kazánon bekapcsolni a főkapcsolót (ha van neki), egy termosztáton bekapcsolni a téli üzemmódot nem agysebészet. Jogos volt az irónia. Mivel ma az internet már ugyanolyan alap "közmű" mint a víz vagy a villany, kevesebb idő alatt, mint amennyi alatt ezt beírtam meg lehet találni a termosztát és a kazán leírását, és meg lehet nézni hogy kell a fűtés beindítását elvégezni. Lehet hogy velem van a baj, de eddig még ismeretlen háztartási kazánnál sem kellett ehhez folyamodnom, mert adta magát a dolog mikéntje.
2019. szept. 20. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!