Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szeretsz ott lakni, ahol most...

Szeretsz ott lakni, ahol most laksz?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Nem rég költöztünk ide. Ott, ahol ez előtt laktunk, szinte minden tökéletes volt. Jó környék, viszonylag nagy lakás, és imádni való szomszédság. Közel volt mindenhez, de még sem a belváros dzsungelében volt.

Itt meg még minden szokatlan. A szomszédságot meg idősek vagy 2-3 éves gyerekek aélkotják, nincs egy kortársam se, mint ezelőtt, ráadásul nagyon messze van mindentől. De azért azért szép környék.

De az ezelőtitt jobban szerettem. :'(

2010. júl. 14. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Imádok itt lakni. Szellős, nagy kert sok fával, virággal, van medence, árnyékos terasz, a szomszédok kedvesek és csendesek, a ház tágas és otthonos.
2010. júl. 14. 22:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem szeretek itt lakni. Szar környék... (Rákospalota-Újpest vasútállomás és környéke) Leginkább az a bajom, hogy ezt a házat nem apukám építtette, ami olyan mintha egy Ferrari Enzot hasonlítanánk egy Trabihoz...
2010. júl. 14. 22:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen. Kertes ház, sok munkával, de ez nem zavar. Csendes környék, kedves szomszédok, nagyváros kb 20 perc kocsival. nem költöznék sehova.
2010. júl. 14. 22:12
 15/15 A kérdező kommentje:
22:08 megértlek, én is úgyanígy vagyok ezzel. Ahol régebben laktunk, ott minden tökéletes volt, nagyon szerettem, de itt.. :(
2010. júl. 15. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!