Ha két 22 éves összeházasodik, akkor mennyi az az összeg amennyit megyei jogú városban összesen össze tudnak szedni ahhoz, hogy házat vegyenek?
Figyelt kérdés
Szocpol, Fészekrakó, Letelepedési, stb...2008. nov. 15. 20:51
1/5 anonim válasza:
Tudtommal nem jár pénz a házasságért..
2/5 anonim válasza:
Azt tudom, de nem az volt a kérdés, hanem az, hogy mit vehetünk igénybe?
3/5 anonim válasza:
Tisztelt első válaszoló! Szerintem nem a "házasságért" volt a kérdés, hanem HA össze házasodnak.
Kérdezőnek: ha összeházasodtok, és úgy döntötök, hogy gyereket vállaltok, akkor kérhettek szocpolt, gyerekenként x-összeget, a fészekrakóról érdeklődni kell, mert ezt pontosan nem tudom.
4/5 anonim válasza:
az önkormányzat fiatal házasok cimen 1 millio forintot amit nem kell vissza fizetni, tudom mert most kaptam, és ezt 35 éves korig lehet igénybe venni.
18 éves
5/5 anonim válasza:
Melyik városban adnak 1millió vissza nem fizetendő támogatást? Régen valóban volt fiatal házasok kölcsöne stb... kamatmentes támogatás, de 1millió? és még vissza se kell fizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!