Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Honnan tudnék szerezni?

Honnan tudnék szerezni?

Figyelt kérdés
Költözéshez kéne dobozok. Ötleteket szeretnék kérni hogy honnan tudnék szerezni. Tescoból semmiképp se szeretnék mert múltkor azért kellett várnunk 30 percet hogy oda adják a dobozt mert a pénztáros azt mondta várjunk felkel hívni valakit hogy el e vihetjük vagy fizetni kell érte szóval az nekem sok volt.
2010. júl. 14. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:

barkácsáruházakba is van belőlük sok pl: baumax

de ha kisebb dobozok is jók akkor Aldi-Lidl-Penny market, odamész a boltvezetőhöz, megbeszéeld vele és biztos ad, nekik ez úgyis csak szemétnek minősül

vagy nézz körül szelektív hulladékgyüjtő pontoknál, szoktak sok dobozt lerakni oda az arrafelé lakók

2010. júl. 14. 13:21
 2/6 anonim válasza:
A nagy áruházakba saját tömörítő van és ott nem nagyon szokták odaadni a dobozokat. Kisebb boltokat kérdezz meg.
2010. júl. 14. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Győrben a pláza mögött szépen összehajtogatva szoktak lenni nagy méretű dobozok ( ruázati boltok dobozai lehetnek ) Már többször hoztam onnan . Keresni kell egy nagy ruhákkal foglalkozó boltot és tőlük elkunyerálni.
2010. júl. 14. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:

gyógyszertár a legjobb!!!

hatalmas tena ladys dobozok, nagyon erősek, van rajtuk kis lyuk, ami könnyíti a fogást.

én olyanokkal költöztem, és nagyon jól bírták.

2010. júl. 14. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Kinai piacokon vannak jó dobozok,csak az agresszív papírgyűjtőket kerüld !
2010. júl. 14. 22:22
 6/6 anonim válasza:
Nekem anyukám biztosítónál dolgozik, és jár autószervízekbe, és onnan kért dobozokat költözéskor.
2010. aug. 15. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!