Ha van egy 60 literes hordó, alján jóféle 15 l cseresznyecefre kb 1,5 hónapja, rárakhatok almát vegyespálinkához? Mire kell ügyelni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy ide illik a kérdés, de jobb ötletem nem volt... ;)2019. aug. 26. 07:45
1/3 anonim válasza:
Inkább cefrézd külön az almát és a két cefrét öntsd majd össze főzés előtt. Amúgy:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidi..
2/3 anonim válasza:
NEM!
Hogy is gondolod? A cseresznye már rég kész kell,hogy legyen,tehát kiforrt. a baktériumok lebontották a cukrot.
Most ráraknál nyers gyümölcsöt???
Zárd le légmentesen a cseresznyét,nehogy tovább menjen,és ecetesedjen, és kezdj egy új hordót.
Ha az is kész,na akkor összerakhatod a két cefrét,de jobb,ha külön~küön viszed el(már ha nem te főzöd ki),majd a főzős,aki ért hozzá,eldönti,hogy a jobb.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Kellett az egyértelmű "nem", mert buta módon képes lettem volna összekutyulni... ;)
2019. aug. 27. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!