Noszlopy uzca 1 munkásszálló kőbánya?
Figyelt kérdés
Kifejtené nekem valaki milyen ez a szállo? Prohumán által?2019. aug. 2. 21:55
1/7 anonim válasza:
Akik elmondhatnák neked azok lehet hogy nem tudnak olvasni...😂😂😂
2/7 mindentudó99 válasza:
Ha valaki oda kényszerül még nem jelenti hogy tudatlan analfabéta. Lehet hogy épp orszsg keleti feléből jött és nincs kedve 120 ert gürizni otthon. Inkább szàllózik 250 ért.
3/7 A kérdező kommentje:
Én szanolcs megyében élek. És igen nimcs kedvem 100 ezret keresni otthon. Hármank vagyunk mindhárman érettségivel tudunk írni olvasni. De sajnos ezt dobta a sors. Nem élhetünk anyánk nyakán. Nem kell el ítélni minden embert ha nem ismered :) ez csak egy kérdés volt. Ami érdekelt mert azért nem minden áron és mindenért lépünk tovább .
2019. aug. 3. 17:39
4/7 A kérdező kommentje:
Bocs a helyes írási hibákért csak gyorsan írok munka közben.
Szabolcs megyéből *
2019. aug. 3. 17:44
5/7 mindentudó99 válasza:
Konkrétan ezt a szállót nem ismerem. A többit is csak hallomásból sok munkatársam van szállóról. Szabolcsiak is. Legjobb barátom barátnőm Nyítassi. Most msr itt lakik férjhezment. Nem kell foglalkozni az ioyenekkel mint az 1-es. Sok féle ember lakik szállón így történnek lopások is de sokan hosszú évek óta bírjak. Aztán ha össueditek magatok anyagilag lehet továbblepni alberlet stb
6/7 anonim válasza:
1-es vagyok.
Humorérzék teljes hiánya mindkettőtökben.
Főleg a nagy tudású mindentudóban...
Szó sincs lenézésről, de én már jártam csepeli munkásszállón, ahol komplett cigány családok éltek.
A kollégám ott lakott, inkább lejárt a sarki kocsmába wc-re, mert annyira lepra volt a szálló ..
7/7 mindentudó99 válasza:
Á hogy lenne lenézés. Gyakorlatilag le analfabétáztad az összes embert aki szállón lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!