S. O. S Elrontottam a család TV-jét?
Elutaztak a mai napra a szüleim wellnesezni, unatkoztam, bekapcsoltam a TV-t, minden rendbe volt, próbáltam volna átkapcsolni a DVD módhoz és egyszerűen nem reagált a TV a távirányítóra. Mikor megnyomtam egy gombot, a távirányító világított, de a TV még sem reagált semmire. Azt hittem, az elemmel van a baj, elszaladtam, vettem új elemeket bele, így sem jó. A TV jobb oldalán alul található kis "lámpa" világít, miszerint áram alatt van, kihúztam az összes vezetéket a konnektorból, visszadugtam, hátha így majd működik, semmi. A TV hátulján lévő kis kézi gombbal be, ki lehet kapcsolni a TV-t, állítani a hangon, stb. mindent lehet azzal csinálni. A TV-nek van a baj, a távkapcsolónak vagy minek? Mit csináljak?
Ne kövezzetek meg, ha valamit rosszul írtam, abszolút laikus vagyok, de nagyon szépen kérek mindenkit, kérem, segítsen! Ha hazaérnek a szüleim és meglátják, hogy elrontottam a TV-t, apám meg fog rugdosni.

Te is magyar vagy...
Nem írtál tipust..pontos tényeket, most meg egyből szúrsz...
Na mindegy...
Nézz máskor ki az ablakon, hátha azt nem rontod el..
Amúgy a távvezérlőt(az elemet) úgy teszteljük "házilagosan",hogy a telefonodat fényképezés funkcióba teszed és azon keresztül nézed hogy jön-e rajta általunk nem látható fény,amikor nyomkodjuk a gombokat...(infra)

Nincs szerencsétek, srácok, egész családfám 1800-ig visszavezetve román és ukrán felmenőkből áll, mai napig ukránul beszélő szülőkkel, akik születésem után vándoroltak át ide, első generáció vagyok, aki beszéli a nyelveteket.
Egyébként meg pontosan azért kértem segítséget, mert nem értek hozzá, egy szóval nem említettem, hogy én értenék ehhez. Aki elkezdett itt szúrni, az nagyon max. ti lehettetek, mert sértő, lekicsinyítő jelzőket használtatok rám, bármiféle előismeret nélkül. Köszönöm, mára ennyi bőven elég is lesz belőletek.

De igen, szerencsénk van...
Hogy nem a te szüleid vagyunk.

AKkor húzzál vissza és kérdezd az oláh és ukrán fajtársaidat!
Ja, te is meg a pénzéhes szüleid is úgy lettetek magyarok, hogy a tetű Orbán júdásdpénzéért rá szavaztatok!.
Szóval nektek köszönhetjük, hogy ezek itt maradtak.
Kívánom hogy Putyin rohanja le az országotokat, és ne kapjatok több pénzt a mi adónkból. Mi termeltük meg, szétrohad az egészségügy, de ennek a trottyosnak stadion kell, meg ukrán-román szavazat kell.
esti o curva romaneasca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!