Mi a véleményed arról, hogy egy mobilházban, egy kellemes zöld területen élj?
2010. júl. 11. 18:50
1/7 anonim válasza:
én élvezném, az tuti :D persze csak ha van benne légkondi, mert ilyen melegben az jól jön :D
2/7 anonim válasza:
Inkább egy ilyenben mint egy lepukkant ocsmány családi házban, vagy lakásban.. De nem ezt választanám, ha több jó választási lehetőségem lenne, szerintem.
3/7 anonim válasza:
Én már nyaraltam ilyenben, egy hétre oké, na de állandó otthonnak? Nekem klausztrofóbiám lenne benne.
4/7 anonim válasza:
Nagyon jó, 1 kisebb (szülők)és 1 nagyobb szoba(gyerek(ek)), meg az alaphelységek kellenének bele és akkor elélnék évekig is benne. A család a fontos, nem az, h az ember nagy házba éljen.
5/7 anonim válasza:
Nekem tetszenek a mobilházak, erősen gondolkodunk is rajta, mert a 62 nm-esre kulcsrakészen kaptunk egy 6 milliós ajánlatot :) Elég olcsó, és szerintem jól néz ki.
6/7 anonim válasza:
minden jobb, mint ez a rohadt panel :S
7/7 anonim válasza:
cukker. mondjuk nyaralónak. teszem azt, veszek egy telket a Balcsin, rádobok egy ilyet, aztán mehet a buli.
de élni benne? no fuckin' way...
ha jobban megnézitek, a belmagasság nem lehet több 210-220nál. még egy rozzant panelnél is rosszabb.
Amerikában is csak a nagyon lecsúszott csórók élnek mobile homeokban erre kialakított telepeken.
mondjuk a csöveskérdést ezzel elég jól meg lehetne oldani.
pl van egy csomó nagy üres terület bp. külső részein. oda ledobni párszáz ilyen kis bodegát, aztán éljenek ott, ne a blahán rontsák a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!