Mosogató tálca beszerelése mennyibe kerülhet?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy van most berakva valami, azt ki kéne venni, lehet, hogy az újonnan vett nem pont akkora és olyan formájú lenne, mint a mostani kivágás, illetve még alulról van egy vízmelegítő is rákötve, hogy ne a kazán produkálja a melegvizet a konyhában?2019. jún. 27. 16:23
1/5 anonim válasza:
kell akkor egy mosogató meg kell egy munkalap amibe bele kell vágnia mosogató méretét.
Hogy mennyibe kerül?
Ez nagyban függ a felhasznált anyagoktól, van mosogató pár ezerért és 100 ezerért is, ugyan ez igaz a munkalapra is.
Ha egy vízszerelő csínálja akkor kb 30-40 ezer a munkadíj+ az anyagok
2/5 Fantom83 válasza:
Szerintem jobban jársz ha megveszed a szerszámokat hozzá,és megpróbálod magadnak összekókányolni.
Ha jól tudom vízszerelő által egy "bekötés" legyen az radiátor,Wc,vagy mosogató alapból 25ről indul.
Abban nincs benne,h valaki neked még méretre szabja a régi mosogatótálca tartódat.
3/5 anonim válasza:
4-6 ezer szokott lenni, csőszerelő megcsinálja.
4/5 anonim válasza:
4-6 ezer?:DDD
kb 20-25 éve volt kb ennyi egy csaptelep beszerelése
ezek szerint vag y20-25 éve hívtál utoljára vízszterelőt:D
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Maga a tálca nem túl drága, de azért egy új csaptelep is kell majd hozzá amivel eddig nem is kalkuláltam... nem kevés ez sem, de még így is inkább a szerelés költségétől tartok. Pesti vízszerelő árat kell majd megfizetnem és persze akkor kell még a vízcsövezéssel is foglalkozni, mert mélyebben fog belenyúlni a konyhapultba a tálca, mint a korábbi, így a távolságok is rövidülnek..
2019. jún. 28. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!