Mivel fessem le ezt?
Figyelt kérdés
Ilyen pelenkázóasztalt szeretnék venni de csak ebben a színben van. Wenge színre szeretném lefesteni. Tudnátok segíteni, hogy pontsan hogyan csináljam?
2019. jún. 19. 13:14
1/2 anonim válasza:
Megfelelő színű beltéri lakk, ami alkalmas gyerekcuccokra.
2/2 anonim válasza:
csak egy tipp: ezek a natúr dolgok a legjobbak, bár egy pelenkázó kevésbé lesz megrágva mint egy rácsoságy, de én annó frászt kaptam, amikor a gyerek a gyári fehér festéket lerágta, szerencsére csak minimális mennyiséget. utána vettünk natúr bútort...
vannak olyan festékek, amik tejfehérjéből, természetes ásványi anyagokból vannak, bár én még nem találkoztam ilyennel, pláne nem egy festékboltban
a többi bababarát festék bár vizes bázisú, minimális oldószer tartalmú stb, de tele van egyéb mérgező anygokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!