Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Asztalos mennyiért csinálhatja...

Asztalos mennyiért csinálhatja ezt meg?

Figyelt kérdés

Meglévő szekrénybe fiókokat készíteni (nem fából, hanem valami olcsóbb anyagból).

Ennek a szélére és a szekrény belsejébe feltenni a fém görgőt amivel kihúzható lesz a fiók.

3 fiókról lenne szó.

Jaj és megvan nekem az a fa burkolat, ami a fiók elülső/látható oldala.

2019. jún. 9. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem hosszabb ideje meg sem nézik. Árajánlatot sem kaptam
2019. jún. 10. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Látni kéne, mert ez több tényezőtől függ. Egyébként meg asztaloshoz kell elmenni, vele beszélni. Mondjuk jó asztalost is most már nagyítóval kereshetsz, mert szakmát tanulni nem akar senki, csak bölcsész lenni...
2019. jún. 10. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
nem fog tetszeni de olyan 10k körül plusz még erre az anyag költség plusz erre a kiszállás/felmérés már ha hivatalos vállalkozóval csináltatod,ha valaki bevállalja feketén kb 5-6 ezer
2019. jún. 10. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyébként meg jó asztalos az rengeteg van,viszont senki nem dolgozik már lassan benne,kevesebbet keresel mint a szalag mellett és sokkal kiszámíthatatlanabb...
2019. jún. 10. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!