Panel lakásban a korábban beépített fürdőkád oldalában lévő "dugó" mire alkalmas?
Figyelt kérdés
Most vásároltam egy panellakást, aminek az oldalában van egy kör alakú dugó, amire kender is van tekerve. Érdeklődni szeretnék, hogy az kitekerhető-e, illetve mire használatos? Arra gondoltam, hogy esetleg a kár lefolyójában lerakódott szennyeződések eltávolítására alkalmas. Próbáltam eltekerni, de sehogyan sem sikerül. Előre is köszönöm a válaszokat.2019. máj. 28. 13:40
1/3 anonim válasza:
Mekkora átmérő? Régi panelekben, ahol olyan kád volt, aminek vaslemez volt a külső borítása, ott találkoztam ilyesmivel. A mosógép kiállását szokták az ilyen kádakra a külső oldalra tenni. Ha kisebb átmérő, mint maga a lefolyó, akkor az a mosógép csap helye lesz.
2/3 anonim válasza:
egy kép többet mond ezer szónál...
3/3 anonim válasza:
Ha a földközeli, akkor az egy szerelt szifon tisztítónyílása. Règen vas vízcső idomokból csinálták a kád szifont. Mivel beburkolták csempèvel, ezèrt a tisztíthatóság miatt volt egy csonk kifele. Mosógèp rákötèsi lehetősèg a mosdókagyló alatt szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!