Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szauna méreteire lennék...

Szauna méreteire lennék kiváncsi többi lent?

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó,hogy az egyetemen azt a feladatot kaptuk hogy tervezzük meg egy szauna szigetelését,és ehhez szüksegem lenne a parameterakre pl.milyen magas es széles ha üveg ajtós vagy van ablak vagy valami ilyesmi akkor az üveg rész méretei (magasság, szélesség,vastagság)a padló miből van és milyen vastag,a tető miből van és szintén milyen vastag,a fal miből van és ennek is kéne a vastafsága is,mivel történik a fütés és esetleg a teljesitménye is ennek.Valaki megszánna ezzekkel az adatokkal,mert keresstem neten is adatokat de kb annyiban kifullad hogy milyen magas és széles a szauna,köszönöm előre is.

2019. máj. 21. 10:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezek egyedi méretek, a megrendelő igényeinek megfelelően lesznek megválasztva. Vegyél fel valamilyen neked tetsző méreteket.

Milyen szak?

2019. máj. 21. 11:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Vegyészmérnöki,hőtranszportból kell
2019. máj. 21. 18:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy kösz a választ,az a b verziom,hogy en talalom ki a mereteket,de úgy néz ki az lesz
2019. máj. 21. 18:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Uhh.

Azt hittem gépész, vagy valamilyen (energetika) szakmérnöki.

2019. máj. 21. 18:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Keresek valamilyen szakirodalmat. Valami van itthon, még ha nem is a legfrissebb.
2019. máj. 21. 18:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2019. máj. 21. 18:31
 7/11 anonim ***** válasza:
2019. máj. 21. 18:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Rétegrendet nem találtam (még)

de rákeresve ezt a honlapot találtam ez lehet még segítség:

[link]

2019. máj. 21. 18:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,az utolsót olvastam az alapjan akartam/akarom csinálni
2019. máj. 21. 18:52
 10/11 anonim ***** válasza:

2x2x2m kocka egy átlagos kis szauna. 12mm lambéria borítás, közte 10 cm rockwool multirock (adatlapja fent van sok helyen)

Harvia kazán. 4,5 kw. 3x16A

Ajtó mérete: 190x60 cm. 10 mm üveg.

Szellőzés: óránként 1 teljes légcsere.

Padlóban nincs szigetelés (hideg burkolat fa ráccsal) . A lambéria fenyőből van.

2019. máj. 27. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!