A reklámban a B&D-t profinak hirdetik, ha tolom napi 10 órában, és tönkre megy perelhetek?
Professzionális Black&Decker szerszámok a pontos szöveg
Tudom hogy a reklámok túloznak, de ez mégsem ugyanaz, mint amikor a mosópor mindent tisztára mos, amit amúgy lehetetlen lenne valójában(esetleg mosóteknőben ultra bio90-el)
Nem fogsz perelni, mert ha B&D-t vásárolsz, akkor egy ügyvéd óradíjának kifizetése is problémás számodra.
Amúgy nem azt állítják, hogy "ipari felhasználásra", hanem hogy "professzionális" ebbe pedig bármi belemagyarázható...
Kalap úr, tudom én azt
nekem Hitachi van, és Milwaukee, már csak ilyeneket veszek, csak ez a reklám volt amire felfigyeltem
A Hilti pedig barátom egy túlárazott(és túl misztifikált)sz.r
A blekinél biztos jobb, de amit a Hilti csinál nálunk az egy vicc.
A szervizelés, meg az értékesítés, mintha a szent grált árulnák, németben ott van a bauhaus polcán a bosch és a bleki mellett. TE 72 az még Hilti volt. Kőműves ismerősömnek van egy ilyen új elég komoly, 300 ezres többet van szervízben mint nála, törzsvendég a kölcsönzőben, hogy dolgozni tudjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!