Egy akkus csavarhúzó be tudja hajtani a fába a csavart, amihez erő kell?
Egy IKEA polcot kellene összeraknom, és egy csomó lyuk van, ahol be kell tekerni a fába csavart. Érdemes ehhez vennem egy olcsó akkus csavarhúzót? Be tudja hajtani a fába a csavarokat?
Vagy ezt csak a drágábbak tudják?
FIXA is van 3 Nm-es 4000-ért hát...
a bleki szerintem max a gyerekjáték elemtartóját csavarja ki-be
Vegyél akust,mert később is jól jöhet.Nekem van a Lidl-s,de nem bántam meg,mert ritkán,de akkor sokáig kell.De ez a kicsi csavarozó tényleg nem jó hozzá.
A 20 Nm-esekkel az a baj,hogy csak a puhafában tudnak előfúrás nélkül érvényesülni,ha vastagabb a reisser csavar.
Én biztosan nem szrakodnék ezen,ha nem vennék egy akust,mert rengeteg csavar van egy háztartásban.A kézi csavarhúzókkal én nem görcsölnék vízhólyagokkal a tenyeremen.A másik,hogy azért is hajtja könnyebben be,mert üt és ez miatt ,hogy neked csak rá kell nyomnod a csavarra és nem kell tekered ,mint a csavarhúzót,ezért jóval nehezebben slicceli ki a csavarfejet.Én még hatlapfejű csavarokhoz is ezt használom adapterrel.Kva jó.
igen
az elektromos csavarbehajtó erösebb mint te:)
A legolcsóbb is.
egyébként előfúrni nem kell, az ikeás bútort kis lyukakat megjelölik a csavar helyét, oda simán bemegy az adott csavar, csak rá kell nyomni, bármilyen furcsa is, és kényelmetlen
Ma már csavarozni sem olyan egyszerű mint régen...
Vannak már olyan bútorok (az IKEÁban is), amiknél tényleg nincs előfúrva. Például nekem egy olyanon van a TV, amit a falra is fel lehet szerelni, illetve talpat is árulnak hozzá. Na most a talphoz nincs előfúrva a lyuk, hanem az összeszerelési útmutatót kell ráfogni a bútorlapra és a jelöléseknél késsel/sniccerrel kilyukasztani a bútorlap fóliáját. Utána mehet bele a csavar.
Szóval a variálható bútoroknál nincs mindig minden csavarhely előfúrva.
Kérdező:
Nekem is van Lidl-ös Parkside fúró-csavarozóm (kb. 10 eezr volt). Az ilyen munkákhoz ennél jobb ár/érték arányú gépet szerintem nem találsz. De az is igaz, hogy szinte a leggyengébb csavarbehajtó is jó lesz ehhez a feladathoz. Tehát akár az IKEÁs is jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!