Mikró belsejét milyen festékkel lehet lefesteni?
Sajnos elkezdett eléggé felpattogozódni, mivel a gíárban rozsdás felületre lett felfújva... Kívülről nincsen baja, az ajtó jól záródik, még nem is annyira nagyon idős ( persze nem garis ) így gondoltam felkéne csiszolni és lefesteni. A festő aki amúgy is jön hozzám egyéb okokból azt mondta az oldószeres festékek felhólyagozódnak, talán valami vízbázisúval kéne.. Én nem tudom, de ha van valami tuti, akkor olyat vennék még mielőtt jön.
Köszönöm szépen!!
A Jófogáson olcsóbban kapsz mint amennyiért lefestik.
Köszönöm a válaszokat!
Hajlok rá, hogy hozzá se nyúljak. Nem szikrázik és tökéletesen működik, felülről ahonnan bele tudna peregni a kajámba a festék már lekapartam a maradékot is...
de azt azért nem értem, hogy miért ne lehetne használni étel melegítésre miután lefestették, hiszen gyárilag is le van festve valamivel.. olyan anyagot nem lehet venni, amivel a gyárban lefestették?
Köszönöm szépen!
A műszaki hiányoságokkal még egy darab képes vagyok együtt élni -persze ha nem szikrázik vagy valami hasonló durva eset - ,de az egészségügyi kockázatokat nem vállalnám...
Így viszont még el leszek vele egy darabig! :)
Köszönöm szépen a segítséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!