Parkside termékeket csak a lidlben lehet vásárolni? Vagy lehet rendelni valahonnan? (Nem találtam)
Ahh láttam a Jófogáson, 5-20ezerrel drágább mint a lidlben. :(
Amúgy mi a véleményetek a márkáról?
nekem nem szimpi, többször néztem, valahogy gagyi benyomást kelt, burkolat, felirat, ami látszik kívülről belső rész, ha kidolgozatlan, valsz belül is olyan, sokan dícsérik, volt múltkor 20-ért 60 Nm-es egész komoly akkus csavarozó, és volt egy kibontva, olyan rohadt hangos, visító hangja volt...
talán második gépnek, sorjázni, előfúrni stb
Barkács kategóriában nagyon jók. Minőségben, árban és garanciában is. Volt olyan 125-ös sarokcsiszolóm, ami közel ipari felhasználásban több mint 6 évig bírta és akkor is csak azért ment tönkre, mert lusta voltam megcsapágyazni és szétrázta a belét.
Persze azért nem minden gépük ennyire jó. Pl. a fúróköszörű kifejezetten gagyi. Kézzel sokkal jobban megköszörülöm. Ismét csak lustaságból vettem egyet, na meg az olcsósága miatt :)
Magyarországra ingyen szállítanak. Rendeltem már akkumulátort, gyors pontos. Viszont egy termékből egyszerre csak egyet rendelhetsz. Így ha több ugyanolyan terméket akarsz annyiszor kell megrendelned. Ez mondjuk nem tudom hogy éri meg nekik.
Semmi baj nincs velük. Ha szétszeded, és szétszedsz egy Bosch-t (csak hogy a zöld-szürke-piros színvilág is hasolítson), akkor nem nagyon fogsz sem anyagminőségi, sem összerakásbeli különbséget találni.
Ugyanolyan középkategóriás Li-Ion akku, hasonló motor, kapcsoló, stb. Attól nem lesz az egyik jobb mint a másik, hogy esetleg itt rakják össze, nem Kínában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!