Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Parkside termékeket csak a...

Parkside termékeket csak a lidlben lehet vásárolni? Vagy lehet rendelni valahonnan? (Nem találtam)

Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Csak lidlben kapható, Németországban van webshopjuk de nem hiszem,hogy megérné onnan rendelni a szállítási költség miatt.
2019. ápr. 24. 20:46
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
A jófogás tele van velük. A köcsög nepperek felvásárolják őket és jókora felárral próbálják rásózni a tudatlanokra.
2019. ápr. 24. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Akkor azok akik tizesével viszik? Ha jó gép van akkor sűrűn látok ilyet
2019. ápr. 24. 21:12
 4/10 A kérdező kommentje:

Ahh láttam a Jófogáson, 5-20ezerrel drágább mint a lidlben. :(

Amúgy mi a véleményetek a márkáról?

2019. ápr. 24. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

nekem nem szimpi, többször néztem, valahogy gagyi benyomást kelt, burkolat, felirat, ami látszik kívülről belső rész, ha kidolgozatlan, valsz belül is olyan, sokan dícsérik, volt múltkor 20-ért 60 Nm-es egész komoly akkus csavarozó, és volt egy kibontva, olyan rohadt hangos, visító hangja volt...

talán második gépnek, sorjázni, előfúrni stb

2019. ápr. 24. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:
47%

Barkács kategóriában nagyon jók. Minőségben, árban és garanciában is. Volt olyan 125-ös sarokcsiszolóm, ami közel ipari felhasználásban több mint 6 évig bírta és akkor is csak azért ment tönkre, mert lusta voltam megcsapágyazni és szétrázta a belét.

Persze azért nem minden gépük ennyire jó. Pl. a fúróköszörű kifejezetten gagyi. Kézzel sokkal jobban megköszörülöm. Ismét csak lustaságból vettem egyet, na meg az olcsósága miatt :)

2019. ápr. 24. 23:22
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Magyarországra ingyen szállítanak. Rendeltem már akkumulátort, gyors pontos. Viszont egy termékből egyszerre csak egyet rendelhetsz. Így ha több ugyanolyan terméket akarsz annyiszor kell megrendelned. Ez mondjuk nem tudom hogy éri meg nekik.

2019. ápr. 25. 08:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nincs velük. Ha szétszeded, és szétszedsz egy Bosch-t (csak hogy a zöld-szürke-piros színvilág is hasolítson), akkor nem nagyon fogsz sem anyagminőségi, sem összerakásbeli különbséget találni.

Ugyanolyan középkategóriás Li-Ion akku, hasonló motor, kapcsoló, stb. Attól nem lesz az egyik jobb mint a másik, hogy esetleg itt rakják össze, nem Kínában.

2019. ápr. 25. 10:39
 9/10 qkker1 ***** válasza:
56%

Itt mindent megtudhatsz a márkáról:

[link]

2019. ápr. 25. 15:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!! :))
2019. ápr. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!