Április huszadikán nagypéntek és husvéthétfő között lehet kalapácsolni a kertben?
Biztosan megérte az agresszív faroknak keménykedni. Gondolom, ha ideges a sámliba is belerúg a kutya helyett.
Arra azért kíváncsi lettem volna mi történik, ha kifog egy hozzá mérhető nem túl jámbor szomszédot, lehet az még a fűnyírót is áttolta volna rajta.
Teljesen mindegy mi a törvény,minden a szomszédokon múlik. MINDEN. Ha eltűri amit csináltok eltűri,ha nem akkor nem.
Nekem olyan szomszédom van,akit nem zavar,h az egyik közös szomszédunk 21.00-tól hajnali 4.30ig erősítővel,hangfalakkal döngeti a mulatós ..ci zenét,úgy h fél utca nem alszik.De ha 20.00kor fűnyíróval vágja az utcán a füvet,akkor törött fejszenyéllel kergeti vissza a a közös szomszédot nagy jóindulattal nevezhető ingatlanjába (putriba).
Én úgy szoktam itthon tolni a melót,ha átlagban 15.30ra hazaérek,fürdés,kaja,relax,és olyan 17.30-tól 20.00-ig esetleg ha nagyon nyomni kell a melót,vagy figyelmetlen vagyok akkor 20.30-ig. Hozzám nem mert még átjönni sem törött fejszenyéllel,sem puszta kézzel,csupán a munkahelyemen ugatérozott párszor,h majd átszalad hozzám.Én közöltem vele,h nagy örömmel veszem a segítséget.Erre ő h nem segíteni jön majd át.Mondtam neki,h akkor maradjon a seggén,ne tartson fel,mert tovább tart majd a meló. xD
(amúgy én sem szóltam neki,h amikor ide költözött,az első 3 évben péntek délutántól,vasárnap délig még a gyújtóst is benzines láncfűrésszel vágta...)
Szóval ha átjönne a törött fejszenyelével,én élek az önvédelem/birtok védelem jogával,aztán az SBO-n mire kivárja a sorát,lesz ideje elgondolkodni rajta,h megéri-e kakaskodni...
"ha normális a közösség esetleg ők is dolgozó emberek"
Akkor épp most pihennének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!