A faltetoválást mivel kell felfesteni a falra?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni, de sehol nem találok utalást arra, hogy milyen festékkel kell felfesteni a falra. Tudna valaki segíteni? Köszi!2010. júl. 3. 23:10
2/10 anonim válasza:
nem festék hanem matrica:)
3/10 anonim válasza:
Szia!
Szerintem itt nézz körül : www.wallpress.hu .
4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy általában matricával szokták csinálni de én festeni szeretném. Sokkal egyedibb szerintem, meg am is szeretek rajzolni, festeni.:)
2010. júl. 3. 23:30
5/10 anonim válasza:
Én már csináltam. Sima tempera... =) csináltam vízfestékkel is, csak nem lett olyan élénk.
6/10 anonim válasza:
Szerintem az akrilfesték a legjobb!
8/10 anonim válasza:
Színezőpasztával csináld.
Festékboltokban lehet kapni.
9/10 anonim válasza:
De jók ezek a matricák! De elég drágák:S Na meg szerintem megfelelő festékkel, kis kreativitással bárki tudna ilyet csinálni:)
10/10 Ofília válasza:
én is gondolkoztam faltetkón,aztán rájöttem,hogy a furfangos üzletemberek világa ismét elvakított de csak egy pillanatra,mert hamar felébredtem és 1. rájöttem bőven van mit felújítani a lakáson és nem ez a legfontosabb 2. ti milyen időközönként festitek a lakást?csak,mert azzal együtt az is kuka.....vagy faltetkó jöhet,majd spórolunk a festésen?guszta lesz drága tetkóval és szutykos falakkal a lakás. :DDD ámbár lehettek ti nagyon gazdag emberek is...ez esetben miért ne.....de ha nem akkor csak kidobott pénz és sok sok felesleges munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!