Zártszelvény darabolására milyen vastag flex korong a jobb 1/1,6mm vagy még vastagabb?
125-ös kisflexbe. Házkörüli barkácsolás jelleggel 0,2-3 mm vastag vashoz.
Az ár érték arány a fő szempont.
1-es,tök jó,vagy a még vékonyabb a 0.8mm bár ez utóbbi drágább. Legfontosabb hogy ne vegyél noname piaci gagyit, mert az olyan gyenge alapanyagú hogy 1 vágástól elkopik,azaz az olcsó lesz a drága!! csakis ismert márkát vegyél:
Abraboro,makita hitachi,dewalt,milwaukee,metabo,stb
Kössze!
"ne vegyél noname piaci gagyit, mert az olyan gyenge alapanyagú hogy 1 vágástól elkopik"
Na most volt először ilyenem.
Egy vékony vaslemezt vágtam egy méteren és eltűnt a korong én meg csak pislogtam...
Eddig a legolcsóbb se volt ennyire szar.
1,2mm-es korongot használok a legtöbb vágási munkához, de az 1mm-es is bőven jó.
Én a beszerezhető legolcsóbb korongokat használom (100ft) ,csak akkor veszek drágábbat ha nincsen más,és körülbelül ugyanannyit bírnak. Inkább a sarokcsiszoló csapágyazásán illetve a vágandó anyagon múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!