Lenne egy kérdésem barkácsolással kapcsolatban!?
Úgy szokás, hogy valaki megrendel valamit. Vagy tudod, hogy milyen bútorra van/lesz kereslet, és azt aránylag bolti árnál olcsóbban elő tudod állítani (ami kevéssé valószínű).
Már a jó állapotú használt bútorok is a bolti ár feléér kelnek talán el.
Ha veszel valamit,vagy csinálsz valamit,és nem tudod aztán eladni,az totál szívás.
A keresletnek kell meghatároznia a kínálatot ebben az esetben szerintem.
Az sem garancia,ha megrendelnek tőled valamit,aztán bájos mosollyal az arcukon közlik,amikor kész van,h nekik erre most nincs pénzük,nagyon sajnálják.
Attól függ mit...
Ágykeretet, kanapét, a lapraszereltem megvehető tömeg bútorokat nem éri meg.
Az egyedi (konyhabútor) illetve a luxus jellegű (nemes fafajtákból, hagyományosan készült székek, asztalok, szekrények) tudnak pénzt hozni.
A másik amiben manapság pénz van az ács/épületasztalos terület: lépcső, faburkolat, hajópadló, kerítés, korlát, kerti pavilon
Kis tételben bútort előre legyártani nem nagyon éri meg. Kisebb megrendeléseket viszont össze lehet gyűjteni és azokat megcsinálgatni.
Aki az ács szakmát említette maximálisan egyet értek vele!
A világban nem találsz már nyugdíj előtt álló,még hadra fogható,kimondottan tető ácsot.
Olyanok vannak akik javítgatáshoz értenek,csinálták már otthon/haveroknak,de az nem ugyan az...
Ha találsz olyan öreg mestert aki még ki tud tanítani rendesen,abból szerintem főállásban is simán megélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!