Vettem fehér hungarocellt a plafonra, de ami ragasztót adtak hozzá azzal nem ragad fel, próbáltam szőnyeg ragasztóval, úgy sem sikerült. Mégis mivel ragadna meg?
Figyelt kérdés
A fal egy picit egyenletlen lehet, hogy ez a baj? (Kb 3hete lett kifestve, ha számít valamit)2008. nov. 9. 21:09
1/9 anonim válasza:
Valami ilyesmivel felragad, de ne spórolj vele!
2/9 anonim válasza:
Szerintem az átlátszó sziloplaszt megfogje.
4/9 anonim válasza:
Én purhabot használnék.Nekünk van pisztolyos amivel tudsz nagyon kevés anyagot is felrakni ,persze ahhoz drága hogy vegyél egyet csak emiatt , de hátha van ismerősnek.
5/9 anonim válasza:
A purhab nem jó, mert eltolja a faltol a hungarocelt ahogy dagad. Szilo a jó.
6/9 anonim válasza:
mi a festékboltba vettünk hozzá vmi ragasztót,csak már nem tudom a nevét.most találtam vmi ragasztót,az a neve,hogy decosa univerzális ragasztó.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, mi is a festékboltban kaptunk hozzá ragasztót de hát.. Kipróbálom a ragasztókat amiket írtatok, hátha :)
2008. nov. 10. 19:10
8/9 anonim válasza:
Bármilyen EPS ragasztó, vagy esetleg csemperagasztó megteszi, de előtte diszperziós mélyalapozó használatát javaslom, mert az kiegyenlíti a mennyezet nedvszívását, és javítja a ragasztó tapadását. Ilyen ragasztót bármelyik OBI-ban, vagy építőipari boltban lehet vásárolni. Fogas glettvassal célszerű felhordani a felületre.
9/9 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm utolsó válaszoló, az lett a vége, hogy hívtunk szakembert és ő megcsinálja amit mi elrontottunk :)
2008. nov. 12. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!