Segítséget kérnék! Kompresszort szeretnék vásárolni, otthoni alkalmazásra, kerítés festés, szögbelövés, kerékfújás. A kérdés az ehhez elég egy 25l ami 30-40e vagy kell az 50l?
"be kellene tiltani"
Léteznek kis légmennyiségű alkalmazások is,melyeknek nem kell írdatlan batár kompresszor,mint pl fogászat,vagy airbrush technika,vagy sima számítógép tisztítás. Ezeket a kis kompresszorokat csendesre tervezik elve hogy a társasházakban is gond nélkül lehessen használni.
24L tényleg csak airbrush,pc takarítás,kerék felfújás motoron-biciklin,rendes márkát kell választani,és nincs gond.
Nekem Güde volt az első kompresszorom,24L-es,gond nélkül dolgozott.
5 éve Scheppach 50L-es van,szinte napi használatban,gond nélkül megy,imádom.
50.000 alatt picivel,2+2 év garanciával megkaphatja a kérdező.
Csak ajánlani tudom ezt a márkát!
(festésnél ajánlom,h a festékszóró pisztoly alatt a tömlőn közvetlenül legyen vízleválasztó,Extol Prémium kb. 2.000 alatt van)
Ha ezt ipar szerűen akarod,akkor az 50-es a festéshez kell.De ha csak otthoni a festés és ritkán,akkor a 25-ös 110l/perc légszállítással kínlódva,meg-megállva ,de elmegy.A festéshez kell egy tömlő nyomás szabályozó szelep is a kompresszorra.Ehez max 4 bar nyomás kell,de a légkulcsok,ha ilyen is lesz majd,
azokhoz is 6 bar.Én ezeket figyelembe véve vettem egy 50-est 240l/perc légszállítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!