Hotelben szállsz meg éjszaka, fürdenél, de nincs a kádhoz dugó, mivel dugaszolod be?
Ez ott bukik meg, hogy ugye senki nem gondolja komolyan, hogy elmegyek egy menő szállodába és majd én azon agyalok, hogy hogyan, mivel fogom bedugaszolni a lefolyót az esti fürdéshez. Fizetek egy szolgáltatásért és elvárom, hogyha kád van, akkor fürödni is tudjak.
Tehát leballagnék a recepcióra és nagyon komolyan kiverném a balhét, ha nem segítőkészek. Fürdésidőre kerítenének egy dugót azt hiszem.... :D Ez az én MacGyver módszerem.
Hát köszönjük a sok választ. Alapvetően kétféle embertípus létezik: aki bátran kiáll a vélt vagy valós jogaiért, és azokkal általában igyekszik is tisztában lenni, valamint van a tájékozatlan, meghúzódó, rendszerint kispénzű vidéki lakos, aki igyekszik mindent magának megbuherálni - akárcsak otthonában - MacGyver módjára :D
A lábsarokkal való bedugaszolás nagyon tetszett, bár lehet hogy kicsit kényelmetlen, és a végén talán meg is látszik majd a sarok bőrén a lefolyónyílás nyoma, mint valami matrózokat a hajófedélzetről elragadó hatalmas octopus szívókorongjának bizonyítéka a Némó kapitányból... Az utazótáskában esetlegesen meglévő uzsonnaszendvics csomagoló celofánfóliája is elnyerte ám a tetszésünket! Írjon még nyugodtan, akinek van ötlete, javaslata, kíváncsian várjuk a fürdőkád dugaszolásban jártas és a különféle hotelekben, panziókban történő megszállásban rutinos tagok válaszait.
Természetesen a hotelszobában, illetve a hozzá tartozó kis vizesblokkban fellelhető tárgyak, bútorok, textíliák is felhasználhatóak, valamint a rutinos utazó multiszerszámmal illetve ennek megfelelő többfunkciós bicskával is szokott rendelkezni, ami már kisebb barkácsolásra is lehetőséget biztosít, ezenkívül sok minden lehet még egy átlagos utazó bőröndjében, táskájában is. Én pl személy szerint mindig tartok az utazásra való gurulós bőröndömben egy gumipókot, mint sokcélúan használható praktikus eszközt...
Szerintem ez volt a tanuló szituáció. Lépj tovább és legközelebb, ha hotelbe indulsz, legyen nálad többféle méretű fürdőkád dugó, vagy egy adag gyurma.
Én például imádom a piros paprika port. Szinte mindenre teszek. Amióta kitiltották az éttermek asztaláról, viszem magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!