Kompresszorból melyik lenne jobb vétel? Metabo Basic 250-24 W olajos 220 Volt / 24 liter tartály 45.900 Huf vagy Parkside KB.50L 1.8KW Max 10 bar 44.444 Huf (Jövő héttől lesz akciós. )
Figyelt kérdés
Csak általános, házi használatra venném. Amiket terveztem hozzá apránként megvenni: lefúvatópisztoly, kerékfelfújáshoz órás pisztoly, kisebb légkulcs, levegőkalapács, ha valami betonépítmény maradványt kellene szétverni, esetleg később festékszóró és csavarbehajtó. Levegős turbó meg csiszoló nem kell hozzá mert már van elektromos.2019. febr. 3. 18:02
11/15 anonim válasza:
A Parkside kompresszor egy Scheppach HC51 kompresszor, azzal a különbséggel, hogy zöldre van festve és az elejére fel van hegesztve egy légcső feltekerő acél idom. :) Ugyanazon a gyártósoron készült.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a hsz-t! Azt gondolom, igazán hasznos leírást kaptunk Tőled! Időközben megvettem a Parkside-ot és elégedett vagyok vele. Mindössze 2-3 alkalommal kellett eddig használnom, de azt kell, hogy mondjam, hogy jól vizsgázott. Egyedüli problémám az átlátszó olajzó kiegészítővel volt, amit a levegőkulcshoz kaptam. Azt írta a user manual, hogy az első használatkor több olajat adjunk neki. Felszereltem tehát ezt a kütyüt a gépre és már ekkor azt tapasztaltam, hogy "orrán-száján" dől az olaj. Megnéztem közelebbről és szomorúan konstatáltam, hogy szét is van esve a belseje. Ha most betekeréskor pont úgy áll meg, hogy lefelé van a betöltőnyílása, akkor folyik belőle az olaj. Na mindegy! A kompresszortól ez düggetlen dolog, csak hát ez is Parkside... Ettől függetlenül teljesen elégedett vagyok a kompresszorral. Ajánlom mindenkinek! Hobbi célra, házkörüli munkára tökéletes választás volt! (...és megint árulják a Lidliben, talán most még olcsóbban is.)
2020. febr. 14. 05:41
13/15 anonim válasza:
A légkezelőt mindenképpen vidd vissza. Nem vicc. Ennek rendesen kell működnie.- Bár olaj nem is biztos, hogy kell hozzá. Próbáld meg olaj nélkül működtetni, ennyi olaj úgyse kell neki. Örülök, hogy ha hasznosat írtam. :)
14/15 anonim válasza:
10! Én hallottam olyan sztorit hogy a lakóko siba felrobbant egy parkside kompi. A fél lakókocsi megsemmisült. A metabó egy régi ipari szerszámgép márka. Megbízható történet, de 50ből 1 ott is lehet hibás. Villanyszerelő haver vett 140 000 ért hitachi fúrókalapácsot másnap vitte vissza gariba. Ezekkel is előfordul hiszen többszázezer darabot nyomnak. De nem kerül sokkal többe egy metabo.
15/15 anonim válasza:
"otthoni használatra nem szükséges megvenni ilyen nagy márkás gépeket"
Ezen jót röhögtem! A Metabo kompresszor "made in China"! Semmivel nem másabb mint bármelyik más a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!