Milyen kézzel készített ajándékokat tudnék csinálni karácsonyra?
Szia!
Én nekem van egy ötletem, én már csináltam, nem tudom ismered-e azt a kis szerencse fát. Kell egy stabilan megálló kis kő, aztán drót, ragasztó és kis gyöngyögyök, töb színű akár, ezt találsz hobbi boltban. A drótól sodorva kis ágakat csinálsz s közben levekként felfűzve a gyöngyöket, ragasztó pedig hogy végül a sok kis ágakból összekötött fát ráragaszd a köre, ezér legyenek ezek hosszú ágak, hogy legyen elég hossza, hogy az legyen egy kis gyökérzet, s törzse is a fádnak. Nehéz kicsit elmondani, de lehet a neten is megleled, én hobbi könyvből csináltam.
en sajat kezuleg keszitett könyvjelzoket csinalok, akvarellel kifestve nagyon szepek :D
konnyu kesziteni ha gipszbol ontesz ki képkeretet (muveszboltba lehet kapni sablont), és nem dekupazsolsz ra, hanem a keretet befested feketére, és a képre pedig egyetlenegy kanjit (japan v kinai irasjelet, pl szerencse, boldogsag, stb) festesz. egyszeru, de designos es nagyon szep.
első vagyok, remélem tényleg bejön az ötlet Neked is. A boltban egy hasonlóért több ezreket is elkérnek, pl ékszerboltokban szoktam látni, lehet hogy ugye szebb hisz már szakavatott kezek készítik, de sokkal értékesebb egy saját készítésű.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!