Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egy ilyen gép 60 joul-al?

Egy ilyen gép 60 joul-al?

Figyelt kérdés
[link]
2019. jan. 2. 18:01
 1/6 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy elég erős-e ennyiért, hogy sokáig ne menjen tönkre? egy profi 3 joul-al elkinlódik, de ennek egy kis vésés meg se kottyanna
2019. jan. 2. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Az ütőerő és élettartam közt nincs összefüggés.

Ennek is megvan , hogy milyen munkákra való, és egy 3 j-s gépnek is megvan a felhasználási köre. Ezt azért nem emelgetném egész nap, még fél napot sem.

2019. jan. 2. 18:22
 3/6 Fantom83 ***** válasza:

Ha ez valóban leadja a 60J energiát,akkor a sötét kék "igazi" beton sem ellenfél neki.

Közel 37 ezerért milyen anyagokból pakolják össze,bele sem merek gondolni,mert amivel én dolgoztam múlt nyáron az 64 ezertől indul...

Az előttem szólónak annyit mondanék,h ha könnyű géppel szenvedsz egész nap,és nem halad a munka,az mennyi energiát vesz ki belőled ehhez képest?

2019. jan. 2. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia !

Ez egy régebbi H65-ös Hitachi gép gyenge minőségű koppintása...

Bírja...persze...de hogy meddig...

???

2019. jan. 2. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Erős fenntartásokkal kezeld a műszaki adatait :)

Hobbi célra elmegy, de ha csak alkalmanként akarsz betont bontani, akkor jobban jársz a kölcsönzővel.

2019. jan. 3. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
ez helyett inkább vegyél kalapácsot meg vésőt
2019. jan. 6. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!