Skil vagy Ryobi?
A Skil a Bosch tulajdonában van. A Ryobi és a Milwauke pedig az MTD tulajdonában van. Csak más minőséget képviselnek.
Nekem Skil van. Masszív, robosztus kis gép. De rettenetesen hangos, nagyon rezeg. Szinte csillapítatlanul. A fordulatszám szabályzója a rezgéstől állandóan eltekeredik. A hálózati kábele kőkeménységűvé merevedett egy év alatt. A következő multi gépem biztos nem skil lesz.
hogy érted hogy más minőséget képviselnek?
melyik képvisel más minőséget és milyet?
köszi a válaszokat
MTD-vel kapcsolatban TTI Group tulajdon mindkettő, meg sok más is AEG powertools pl, ezt sak azért kérdeztem, persze honnan tudhatnánk ezeket a dolgokat, hogy mi köze egymáshoz, mert Ha a Dremel, és a Skil Bosch tulajdon, arra mindenki azt fogja, hogy a felvásárlás után pl romlik a Dremel minősége, ugyanez a B&D-Stanley felvásárolta a DeWalt-ot és állítólag romlott a minősége, de vajon egy cégcsoporton belül a gagyinak nőhet-e a minősége egy felvásárlás után? Mint pl a Ryobi-nak a Millwaukee-tól?
Ryobi-t nem ismerem, ezért kérdeztem, bár láttam már iparost Ryobi akkus csavarbehajtóval rohangálni, és dícsérte
Milwaukee ismerem használom is és eddig mindenki dícsérte az inkább profi felső kategória, az ára is az. Vagy ha szerinted közép akkor mi a felső? Makita Hitachi inkább közép, Hilti felejtős brutál drága, és nálunk túl van lihegve a szervíz-értékesítés stb, németeknél bauhaus barkácsosztály fele hilti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!