Kézi szerszámokat hol vegyek vagy rendeljek?
Most nem azért hogy beleokoskodjak,de odahaza, aligha bontogathatsz autókat,simán feljelenthetnek érte,különböző környezetszennyezési marhaságok miatt.
Ha meg eladásra akarod az alkatrészeket az megint csak szemet fog szúrni előbb utóbb a nav-nak.....
De hogy a kérdésre is válaszoljak... Ha nem iparszerű munkára kell a szerszám,hanem csak egyszer egyszer egy hónapban akkor innen rendelj [link] Kinai cuccok de egész jók, a haina,flinke,möller márkákat tudom ajánlani. Ezenfelül a tescos reikel-t a lidl-ös parkside-ot meg az obis einhellt is tudom ajánlani ezek is egész jók.
"Ezenfelül a tescos reikel-t a lidl-ös parkside-ot meg az obis einhellt is tudom ajánlani ezek is egész jók."
A kérdező nem az ipari hulladékot kérte felsorolni.
Dugókulcsból a Proxxon nagyon jó márka (közép kategóriában), king tony, yato , stanley is elég jók még.
Fogóból knipex, imbuszkulcskészletből BONDHUS
Illetve a Bacho, Beta márkák nagyon jók csak az drágább kategória.
Az árakat megnézni és összehasonlítani a lenti linken található oldalon jól meg lehet nézni, ezen kívül érdemes még a vaterán is nézelődni, mert ott jó áron lehet kifogni szerszámokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!