Milyen dugókulcs készletet vegyek otthonra?
Autó/motor bütyköléshez leginkább. Szakmai gyakorlaton voltam szervizben, ott a szakik a Würth márkát ajánlották nagyon, hogy azzal nem lesz baj, de a weben "magánszemélynek" nem adnak el.
Milyen készletet vegyek, ami már nem kínai vacak, de azért nem is nagyipari használatra tervezett? 1/2 collos készlet érdekelne (NEM ilyen 1/2 + 1/4 + anyámtyúkja-csodakészlet, csak simán 1/2).
Otthoni felhasználás, de csak egyszer akarom megvenni, ne legyen bóvli.
Én itthonra Hans-ot vettem,bicikli,motor alkatrészen át,a mosógép szerelésig mindent kibírt.
Karos zsírzóból,bit fej készletből,kézi szerszámokból is ilyet vettem.
Fémiparban is megállja a helyét ez a márka,nekem elhiheted....
Ha Betát veszel,vagy Genius-t,elismertek azok is,de a legközelebbi barkács boltból csak Hans-al tudod pótolni mindet...
Otthoni játszadozásra felesleges Beta és hasonló szintű készleteket venni baromi magas áron.
Nekünk pl Genius-ok vannak otthon évek óta, nem olyan drágák, és bírják a teherautó, traktorok, munkagépek szerelése közbeni igénybevételeket is. Viszont, ha csak személyautón cserélgetnél olajat, akkor még ilyen sem kell. Szimpla barkácsboltos, ránézésre nem bóvli készlet bőven elég.
"ami már nem kínai vacak"
Jó ha tudod, hogy baromi jókat is tudnak gyártani, csak a kereskedő nem azt rendeli Kínából hanem a gagyit, mert így nagyobb a haszna.
Normális üzlet, barkácsüzlet ezt nem engedheti meg magának meg ugye ad rá 12 hónap garanciát is.
A lényeg, hogy felesleges "menősködnöd" márkás és igen drága szerszámkészlettel, hiszen nem párosul szakmai tudással még.
Neked jelenleg egy normális -nem a legolcsóbb- barkácsáruházi készlet is megteszi.
Drágábbat majd akkor vegyél, ha már pénzt is keresel vele, és visszahozza az árát is.
Azért a drága szerszámok még nem pótolják a kókler autószerelők hiányosságait!!
BETA nem éri meg, jó de annyira mégsem!
Mannesmann = szemét!!!
KingTony ár/érték arányban a legjobb és a kopott/elveszett részeket tudod pótolni, mert minden darab külön is rendelhető.
Egy dolgot jól véssen az agyába mindenki:
CSAK IPARI MINŐSÉGET VESZÜNK ÉS HASZNÁLUNK! Lásd:
UNIOR, KingTony, HANS, Jonnesway, Carolus, Gedore, Kennedy, Cetaform
Aki meg nem ipari szerszámmal dolgozik az szvsz. igénytelen, de az magánügy, azzal nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!