Kpe csövet mivel tudnáp teljesen kiszárítani? Víz volt bent, most áram fog menni.
Gondolom a bele húzott vezeték is legalább duplán szigetelt lesz,ebből semmi baj nem fog származni .
De mondok egy tippet,bár nem tudom milyen hosszú a cső,haj száritóval nyomasd a meleg levegőt bele .
Villanyvezeték + KPE cső = garantált áramütés.
Igen, nem téged, hanem majd az új lakót/kőművest/gyerekedet/unokádat, aki 20 év múlva valamiért kiássa és gyanútlanul elkezdi fűrészelni, mert hát elzárta a vízcsapot.
Szerintem ha lerakod egy száraz helyre valahova 1-2 hét alatt magától is kiszárad.
Továbbá: "Villanyvezeték + KPE cső = garantált áramütés."
Nem fog megvágni senkit az áram, mert a kedves kérdező nyilván beás a vezeték fölé kb. 30 cm-rel egy "Vigyázat itt erősáramú vezeték halad" nejlonszalagot, amit villanyszerelési boltokban árulnak pont erre. Ezt egyébként a földkábel fektetésre vonatkozó szabvány is előírja. Tudom, hogy itt nem földkábelről van szó, de ezt a részét érdemes átvenni.
Ha már a villanyt kpe csőben viszed, akkor a gázt se feledd kerti slagban. Tessék következetes lenni.
Imádom ezeket az embereket, akik szutykos ezer forintokért másokat veszélyeztetnek.
Tökéletesen működik a gáz a slagban. A medencefűtés nekem arról megy. :)
A KPE csövet pedig nem vágunk ész nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!