Hogyan lehet szándékosan tönkre tenni egy gépet?
Figyelt kérdés
Egy sarokcsiszolót pl, úgy hogy ne látszódjon hogy direkt, és ne lehessen megjavítani?2018. nov. 10. 21:24
2/8 A kérdező kommentje:
vettem egy gépet de láttam jobbat és visszavinném, de már használtam
2018. nov. 10. 21:58
3/8 anonim válasza:
Vállald a felelősséget a vásárlásaidért. Amúgy akkor se dől össze a világ, ha két sarokcsiszolód van.
6/8 anonim válasza:
Más meg megőrül, köszörűkorong le, vágókorong fel, vágókorong le, lamellás fel, lamellás le, drótkorong fel, drótkorong le, tépőzáras fel, aztán le, mert nem arra van finomabb papír. Gumikorong a finom papírral fel, aztán le, vissza a tépőzáras, mert csak arra van filc...
Flexből soha nem elég apja.
7/8 anonim válasza:
Csak mondd azt hogy néha nem kapocsol be. Általában nem vizsgálgatják, csak kicserélik gari időn belül, de ez attól is függ hol vetted. Tesco, Obi, Auchan nem fogja szervizbe küldeni, cserélik, legalábbis nekünk eddig ez a tapasztalatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!