Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ez a Parkside akksis gép...

Ez a Parkside akksis gép megéri szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2018. nov. 3. 10:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

Nyugodtan megveheted, nem csúcsminőség, de a hétvégi barkácsolásra tökéletes.

Van több parkside/workzone cuccom, eddig egész jól bírták.

2018. nov. 4. 14:56
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

"Nyugodtan megveheted, nem csúcsminőség, de a hétvégi barkácsolásra tökéletes.

Van több parkside/workzone cuccom, eddig egész jól bírták."

Ezzel egyetértek. Nem ipari felhasználásra simán megéri. Tud annyit, sőt többet, mit egy zöldbosch, vagy obi-praktiker saját márkái.

2018. nov. 4. 23:21
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Ezen gépek a BLACK & DECKER alapjaival,az ő beszállítói által gyártott alkatrészekből állnak.

Ez olyasmi,mint anno a Quelle áruházlánc gépei Privileg néven futottak,-Azok mind~mind AEG-k voltak.

2018. nov. 5. 08:39
 14/17 anonim válasza:

Kétféle Park-os gépem van a 12V-s kisebbik ott volt gond.. 4 hónap után akkucserés lett amit végül-is sikerült elintéztetni, sőt kaptunk egy plusz töltőt is hozzá, most eltelt 1 év azóta is jó !

A másik gép 18V-s az szuper, de másabb mint ami a linken van..ez ütvecsavarozó eddig bírja a strapát a ház körül amit tevékenykedünk vele.

Talán aki folyamatos munkára használná ( vállalkozó jelleggel ) azért ettől a kategóriától minőségibb lenne a mérvadó.

2018. nov. 6. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:
hát én szarral nem tudok dolgozni én is hittem a mesékbe, vettem gagyi krovát és mikkor kocsiszerelésnél megtekeredett szét ment a dugókulcs közepe megfogtam és átdobtam a szomszéd szerintem még mindig ott van, inkább sporoltam fél évig és vettem bétát azóta már törtem bele vele csavart akkor is anyáztam de az nem ment annyira az idegeimre
2018. nov. 7. 19:04
 16/17 anonim ***** válasza:
*szomszédba
2018. nov. 7. 19:05
 17/17 ricsi1975 ***** válasza:
Nem
2019. jan. 17. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!