A tv-ben reklámozott Paint Zoom nevű festékszóróval kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Egyszerűnek tűnik ahogy bemutatják, na de ismerjük már a kozmetikázott reklámokat :))2010. jún. 25. 10:04
1/4 anonim válasza:
Én kipróbáltam, mert a szomszédom vett. Egy kalap sz.ar. Olyan festék jó bele, ami a víznél is hígabb. Semmi más. Jó nagy parasztvakítás.... egyébként, amikor megláttam nekem is nagyon tetszett, de ha már ilyet vennél akkor keress egy rendeset. Se szerviz se semmi.
2/4 A kérdező kommentje:
Na pont erre voltam kíváncsi. Köszönöm a választ. Gondoltam, hogy van valami turpisság a dologban.
2010. jún. 26. 00:00
3/4 anonim válasza:
A szomszédom is vett. Szerinte tisztasági festésére tökéletesen alkalmas.
4/4 anonim válasza:
Nagyjából azonos a teljesítménye a piacon található többi termékével az ára szerintem sok. Konkrétan: Az EXTOL festékszóró ugyanezt tudja 8000-ért, az ASIST márka szintén, az UNI AIR meg 11 000-ért. 2 év garanciával. Nem tudom a TOP SHOP mennyi garanciát ad,milyen származású termékeket forgalmaz, stb. Visszavásárlási vagy csere garanciát meg a fogyaztóvédelmi törvény biztosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!