Milyen fúrót vegyek?
Amire kell:
Fúrás, csavarozás. Pár képkeret, akasztó, karnis felszerelése. Bútorok össze- ill szétszetelése.
Fal alapvetően téglából van ( meg törmelékből), pár helyen csempe. Illetve fába is raknék csavarokat.
Nő vagyok, úgyhogy valami kisebb gép kellene.
Boltok, ahová el tudok menni:
-online, ha normális, de hanyagolnám, mert kb csak hétvégén vagyok otthon, de nem megoldhatatlan
- media markt, ikea, tesco, praktiker, obi
Köszönöm
Nekem ősrégi Bosch-om van,mondanám,h legyen az,de a mostani visszajelzések miatt,és a megadott keretösszegen belül olcsóbbat javasolnék otthoni használatra.
Einhell TC-ID 650 E -> 10.000Ft alatt picivel,és 1+1 év garancia. (lehet ha kifingana a Bosch-om még én is megvenném)
Fúrószár készletből:
Ajánlanám a Thor-t, kb 2500Ft alatt van 1mm-10mm-ig,fém dobozban.
Csavarozáshoz a Bitfejeket:
Elsősorban Hans márkát ajánlanám,azután a Bosch-t ,ezeknek olyan 100Ft-tól indul darabja,bolt,és raktáron töltött ideje befolyásolja.
Téglafalhoz jó bármelyik 500 w-os gép amit linkeltek.
A múltkor én is egy ilyet vettem. Meglepően könnyű a régi 750 wattos gépem után.
Csavarozáshoz mindenképpen akkus csavarhúzót vegyél, mert ahhoz egy fúrógép ormótlan és túl gyorsan pörög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!