Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Házi kép barkácsolás fából?

Házi kép barkácsolás fából?

Figyelt kérdés

Helo!

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy régebben láttam több rétegből előállított képeket, ahol valamilyen vékony fa volt kivágva, de több volt egymás mögé/elé rakva, ezáltal térhatást adott. Sajnos nem tudom a pontos nevét, azzal biztos könnyebb lenne.

Tehát nem ilyenekre gondolok:

[link]

[link]

Nem tömör fát akarok vésni vagy összeollózni, hanem vékonyabb farétegeket formára vágni (illetve festeni) és egymás mögé/elé rakni egy képkereten belül, ezzel alkotva egy 3D-s képet.

Ha esetleg van erről valami leírás, esetleg konkrét kép, azt is szívesen fogadnám, de a pontos neve is segítség lenne.

Előre is köszönöm.

2018. okt. 25. 13:21
 1/2 A kérdező kommentje:

[link]

valami ehhez hasonló, csak ott nagyobb a hézag (1 vastagságnyi fa, 1 vastagságnyi üres hely, 1 vastagságnyi fa, stb.)

[link]

Erre gondoltam(vagy valami hasonlóra).

2018. okt. 25. 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet vékony furnérból vagy kissé vastagabb rétegelt lemezekből kivágni a megfelelő formákat és egymásra ragasztani. Ugyanez lehetséges vastagabb keménypapír (karton) felhasználásával is.
2018. okt. 25. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!