Ytongot mivel tudom "vésni"?
Figyelt kérdés
Adva vannak panelben beltéri ajtónyílások azzal kis nyomi belső kávával. Mindenhol 90-es ajtók vannak (belső káva szélétől belső káváig) amikből 80-asakat akarok csinálni. Ezt úgy tudom megoldani, ha a káva mellé süllyesztve be tudnék tenni ytongot, "U" alakban kivágva.
Kérdésem, hogy mivel tudnám így kivésni a belsejét? Egy sima vésővel ki tudom reszelgetni szépen, lassan?
2018. szept. 28. 14:47
1/2 anonim válasza:
Csak vésővel kifaragni nagy szenvedés lenne.
olcsó ytong fűrészt lehet venni 3000ft-ért, de ha van egy kopott kézi fűrészed ami már cseréle szorul azzal be lehet vagdosni.
Én azt csinálnám, hogy a kivenni kívánt darab 2 szélénél méretre bevágnám és utána még a kellő mélységig bevágnám több helyen, aztán kitörném a belsejét.
2/2 anonim válasza:
Csak ki kell kapirgálni a nútot egy vassal, majd 60-as smirglivel és egy mérethelyes darab fával pontosítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!