Hol tudnék ilyen szűrőt vásárolni?
Figyelt kérdés
Erről lenne szó:
A mosogatógépünkben szakadt ki. Próbáltam rákeresni, de csak olyat találtam, ahol az egész szűrőt lehet megvásárolni, ami 10 ezer forint környékén mozog. Köszönöm a segítésget.
2018. szept. 16. 18:41
1/7 Fantom83 válasza:
Nem ártott volna egy Márkát,és pontos típusszámot írni,h képben legyünk...
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tartózkodom otthon szóval pontos típust nem tudok, de Bosch márkájú.
2018. szept. 16. 18:59
3/7 anonim válasza:
Nem érthető, hogy esetedben a címben szereplő "szűrő" és a szövegben levő "egész szűrő" megjelölés egy és ugyanaz-e, vagy úgy gondoltad, hogy "megfoltozod" ?? Mert ezt házilag legfeljebb valami szilikonos ragasztóval tudod meg- vagy befoltozni, egyébként meg marad az általad jelzett 10 ezer Ft-ot közelítő ár.
4/7 A kérdező kommentje:
2018. szept. 16. 19:35
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Bocs, most látom, hogy közben írtál márkát is.
7/7 Fantom83 válasza:
Ha nem akarsz ennyit költeni rá (ami részben érthető is) akkor szerintem vidd el a legközelebbi vas-műszaki boltba,és nézzetek rá valami perforált lemez szerű anyagot (ha létezik ilyen finom),vagy szúnyoghálóval helyettesítsd (ami kevésbé lesz tartós a lemezhez képest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!