Melyik a legjobb szerszám márka ipari szintű autószerelséhez?
Soroljatok márkákat és írjatok tapasztalatokat melyek a legjobb minőségű termékek.
Elegem lett hogy az olcsó szarok elnyalódnak, törnek, nyúlnak.
A múltkor egy pár csavart behajtottam egy olcsóbb bitkészlettel és már alig volt valami a csillagfejű bitből.
Tehát egyszer használtam a 10.-20. csavarig bírta. A reszelő kijött a nyeléből,stb. Írjatok márkákról kérlek jó és rossz tapasztalatokat is hogy tudjak választani, köszi! (esetleg árkategóriát is).
Ne vicceljünk már a Sonic Tajvanban gyártott, közepes minőségű, extrémen túlárazott márka! Nem mondom, hogy nagyon rossz lenne, de ilyen áron brutálisan drága, csak a marketinget fizeted meg feleslegesen!
Mi kaptunk tőlük próbára pár ingyen szettet, vásárolt a cégünk 1/4, 3/8, 1/2 és 3/4 racsnis kulcs szetteteket, próbáltam közülük párat, nem olyan rossz, profi szerszámkészletnek mondható, de nagyon az alja!
Talán ami a nagy előnyük, hogy rohadt jó szetteket állítanak össze és simán a netről rendelhető.
Ami profinak számít és egyértelműen felső liga az a PB Swiss tools, Wera, Wiha, NSW, Knipex, Facom, Hazet, Beta, Mac tools, Snap-On, Sk, Gedore
Mindegyik gyártó másban jó, próbálgatni kell, nekünk mindegyik márkából van ez az.
Manapság már vigyázni kell, mert sok szerszám gyártását kiszervezték Tajvanba vagy Kínába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!