Polikarbonát tető mennyire jó autóbeállóra?
Sógoroméknak is olyan van. Jól bírja az időjárást csak picit hangos.
Ha nem zavaró akkor jó lesz az.
Csak annyira hangos mint pl. a Lindab-tető. Viszont a lemez sokkal tovább bírja, mint a polikarbonát, és egy kicsivel esztétikusabb is.
/szerintem/
Tökéletesen véd az UV sugaraktól, mivel az egyik fele UV védelemmel van kezelve, csak figyelni kell az összerakásnál, hogy az a fele kerüljön kifelé.
Nekünk a terasz van ezzel borítva és a legnagyobb napsütésben olyan az érzés, mintha egy fa alatt lennél.
Jégeső?
10 éve van ez a teraszon, kapott már jeget jócskán és nincs rajta sérülés. Igaz, azt nem tudom, hogy teniszlabda nagyságú jegekkel mi lenne, olyan még nem volt.
Hangos?
A miénk nem hangos. Erre mást nem tudok mondani.
Mi szeretjük.
Köszönöm a válaszokat.
Veterán vas, lehet, hogy igazad van, de ahogy írtam, előnyösebb lenne a fény miatt a polikarbonát.
Csak azért ajánlottam, mert nem zárt garázst írtál hanem csak kocsibeállót. (olyanra gondoltam ,aminek nincs oldala).
Egyik barátom hasonlót épített a ház mellé.A Lindab-tető fölső oldala harmonizált a ház tetejének a színével, és a belső oldalát pedig lekente fehérre. Szinte semmi "fényveszteség" nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!